Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Vége a melegnek

2009. május 26. 21:37 - regulat

Azt mondják a meteobácsik és a meteonénik, hogy egyelőre vége a melegnek. Most azon gondolkozom, hogy ez most mekkora gáz. Ha mázlim van, akkor csak kicsi.

k2motospeed.jpgHa itt is olyan ítéletidő lesz, mint a németeknél akkor viszont rápacsáltam. Szélviharban és jégesőben még jó úton is nehéz korizni. Pedig kéne. Nagyon kéne.

Mert ugye szombaton Duna-parti futógála. Lesz.

Ha csak lehűl az idő, az még belefér. Ha tocsogni fog akkor buktam a nevezési díjat, meg egy baromi jó versenyt.

Pedig az idén nem is lenne nagy célom, csak a tavalyi huszonöt percen belüli eredményt megismételni. Na jó, ha lehet nem olyan neccesen ismételni meg.

Csak – ez így leírva olyan viccesen hangzik – szóval csak egy huszonhármas átlagot kellene nyomni.

Meglátjuk. ...mint hoz az időjárásfelelős…

 

 

2009. május 26. kedd

táv: 13,16 km

idő: 00:53:59

átlagsebesség: 14,78 km/h

csúcssebesség:: 19,8 km/h

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr645627757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolltomi 2009.05.27. 19:19:12

Megrendeltem neked egy tök átlag időd! Nem lesz hőség mint a napokban, megizzadni maximum csak a kitünő teljesítményedtől fogsz tudni! :-) Aztán lehet, hogy jön egy kis áztató "nyári" zápor ami néhány percig tarthat de ennek is csak Te fogsz örülni, mert fel frissit és újra erőre kaphatsz! Igy jó lesz? Remélem sikerül teljesítened amit terveztél! Jó versenyzést szombatra! Tamás.

76458 2009.05.27. 22:00:49

Köszi! :)) Bár a hűsítő nyári záporról lemondanék, mert vizes betonon nem gurul, hanem csúszik a kori... Szóval köszi mégegyszer! :))
süti beállítások módosítása