Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Bokaszorító

2009. szeptember 15. 22:11 - regulat

Úgy néz ki, hogy előjött a feminin énem, amiről alapvetően annyit illik tudni, hogy leszbikus, de ez most mellékes. A nőnemű ismerőseimnek van egy olyan szokása, hogy a lábukon időként ismeretlen eredetű lila, sárga, esetleg fekete foltok jelennek meg.

k2motospeed.jpgNa most ezt sikerült nekem is valahogy összehoznom. Vasárnap estére fájni kezdett, meg bedagadt a bokám. Mondhatni basszus, mert ugye már Peterdi Pál is megmondta, hogy a láb mindig kéznél van… de ez most, így?

Szóval vasárnap estére valami rejtélyes oknál fogva a bokám bedagadt. Nosza a jó öreg feketenadálytő. Az majd segít. Csak azt tudnám, hogy ki rúgott bokán…

Hétfőn reggel a helyzet jobbára változatlan. A bokám talán kevésbé dagadt, de nem úgy tűnik, hogy ezzel a héten korizni fogok, hacsak nem…

És jött a hacsak nem, és hacsak nem vettem egy neoprén bokaszorítót, magyarul bandázst. Utálom a fáslit tekergetni. Már csak az a kérdés, hogy ezzel az izével a lábamon beleférek-e a koriba?

Örömmel jelentem, hogy bele.

Na így vágtam bele a mai délutáni gurulásba. Egyrészről a bokaszorító, másrészről a cípő fogta a bokám, ami már nem is olyan dagadt, viszont egész lila.

A kellemetlen csak az a dologban, hogy a bandázs mintha kissé nyomná a talpam a cipőben. Nem nagyon, de azért érezhetően. Érdekes, hogy menet közben nem is volt zavaró, csak ha meg kellett állnom. Na, olyankor inkább nem helyeztem rá a súlyom.

Persze így csak pocsék időt lehet(ne) menni, de ha már próbálkozom, akkor próbálkozzam tisztességesen. Igyekeztem megnyomni a tempót…

Hát mit mondjak, nem is sikerült olyan rosszul.

Hogy is mondta Magilla gorilla?

Legközelebb újra megpróbáljuk!

2009. szeptember 15. kedd

táv: 13,23 km

idő: 00:48:41

átlagsebesség: 16,31 km/h

csúcssebesség:: 24,1 km/h

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr565627858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása