Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Ultrabalaton görkorcsolyával

2011. május 16. 22:42 - regulat

Most így utólag, mosolyra késztet. Mert azóta magam is, és a levél írója is csapatban körbeszaladtuk a Balatont. Sőt, Ő a BSZM alatt körbe is görkorcsolyázta, ha jól tudom....

ultrabalaton_2011.jpgAz alábbi levél megosztására kértek meg Ultrabalaton ügyben. Kérnék mindenkit, akit érdekel, vagy ismer olyat, akit érdekelhetne, adja tovább!

Köszönöm!

 

„Sziasztok!

 

Arról lenne szó, hogy van lehetősége a görkorisoknak arra, hogy részt vegyenek az "Ultrabalatonon". Ez egy nagyon hosszú táv, mert 212 km (plusz görkorival lenne egy 12 km-es kerülő, mert a hivatalos útvonal földutas).

Hivatalosan jelenleg futva és két keréken gurulva lehet ezt megtenni, de a szervezők készek arra, hogy ráformálják ezt nyolckerékre is! Nekünk kell kitalálni, hogy érdekel-e minket egyáltalán, valamint ha érdekel, akkor milyen feltételekkel. A futók 6:00-kor indulnak, a biciklisek 9-kor. Ha lennének görkorisok biztosan lehetne indulni 7:00-8:00-kor. Frissítés milyen távolságonként szükséges, időmérést szeretnénk-e, stb. Persze mindez feltételes, hogy van-e egyáltalán valaki, akit ez érdekel.

Ha érdekel valakit ez, akkor írja meg nekem (papperzsebet@gmail.com), hogy mire lenne szüksége szerinte ezen a távon. Ezt ki tudja válogatni azokból a lehetőségekből, amik a futóknak ill. a biciklistáknak vannak. Jelenleg a futóknak már nagyon drága a nevezési díja, mert ők kapnak útközben melegételt, sósat, édeset, a biciklisták nevezési díja azt hiszem csak 7 000 Ft, akik csak frissítenek.

Kapnánk pólót a nevezéshez és emlékérmet és emléklapot a teljesítésért (de mivel ez egy későn jött ötlet csak futós ill. biciklis érem van...).

Az idei az egy úgymond teszt lenne, jövőre pedig lehetne már saját póló görkorisoknak, miegymás.

Nekem lenne kedvem ehhez és kitartásom is úgy érzem. Azt az ígéretet kaptam, hogyha csak 2 görkoris van, akkor is találnak megoldást, hogy indulhassunk, de jó lenne, ha többen/sokan lennénk.

 

Szép napot! Jó gurulást!

Betty (Papp Erzsébet)”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr495628012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása