Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Hiznék én

2012. január 23. 18:39 - regulat

Na, most az van, hogy volt egy olyan célkitűzésem. Amolyan harc a kilókkal. 

hizokura_1.jpgNem, nem fogyni akarok, hanem hízni. Nem sokat. Három kilót. Persze a heti harminc kilométer lefutása mellett.

A szabályok egyszerűek. Mérlegelés hétfőn reggel éhgyomorra. A mindenféle testtömeg növelő tápszerek mellőzésével. Csak úgy saját erőből. Ennek érdekében némi erősítést – leginkább saját súllyal, azaz eszköz nélkül végzett – is bevetettem végzek.

Na, most biztatóan indult a dolog. De most úgy tűnik, hogy az csak a karácsony bejgli-maradéknak volt köszönhető, mert ahogy elfogy, úgy fogyok én is…

Egyelőre.

Már most megígérem, hogy nem fogom a blog olvasóit, heti rendszerességgel fárasztani a kilók alakulásával. [Mondjuk a havi rendszeresség, már sanszos.] Elvégre ez mégsem az a közérdeklődést kiváltó anyag.

De hátha valakit érdekel...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr43741431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taxina 2012.01.27. 11:06:04

"Harcom a kilókkal..."- hát az nekem van Alabárdosom. A néphiedelem ezt a mondatot a kilóvesztéssel kapcsolta össze, s nem a súlyfelszedéssel. Éppen ezért, ahányszor meglátom ezt a mondatodat, összerezzenek, hogy atyám, mi történhetett Veled, hogy fogynod kell. :-)

6. alabardos · http://hatodikalabardos.blog.hu 2012.01.27. 11:20:23

@Taxina: Az a nagy büdös helyzet, hogy úgy látom, mindenki a fogyással van elfoglalva... pedig a kilók kordában tartása nem csak fogyást kell, hogy jelentsen, hanem annak a súlynak megtalálását, ahol jól érzi magát az ember.
És itt most nem arra gondolok, amikor valaki az elhízását azzal magyarázza, hogy így érzi jól magát. Nem véletlen, hogy én a heti edzés mennyiség megtartása mellett szeretnék némi pluszt felszedni. :)
Nem, nem akarok kövérebb lenni...
süti beállítások módosítása