Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Botavató

2016. július 11. 06:00 - regulat

majdnem szótlanmód

Az úgy volt, hogy vettem egy, akarom mondani két botot… mert a nordic párban jár. Szóval lecseréltem az eddig használt túrabotokat. Így lett egy pár Komperdell Carbon Balance botom.

A színe, az nembajhogyzöld. Bár szerintem ez lényegtelen információ.

Viszont az új botot ki kell próbálni, és a hétvégére nem igazán láttam olyan túrát, amelyik ár-érték arányával megdobogtatta volna a szívem. Illetve egy megdobogtatta, de az inkább infarktus veszélyes helyzet volt. Első rendezésre kicsit sokat kértek, már ahhoz képest, amit ígértek.

Ilyenkor jönnek az ismétlős útvonalak. Mondjuk Csillaghegyről a P85 útvonalán Dobogókőig. Halkan jegyzem meg, hogy  Csobánka után a Tölgyikrekig, hát vagy rutin kell, vagy szerencse... Nekem szerencsém volt. Dobogókőn egy hotdog, meg egy kóla, aztán a kéken le a Szent-kútig, onnan a zöldön be Csobánkára, és ha nem jön a busz, irány Pomáz… jött.

Ez így bő negyvenkilenc kilométer, meg hét óra és még éppen hogy nem negyvenöt perc, vagyis ez volt a botavató.

Még szerencse, hogy nem volt meleg.

botavatoteljes.jpg

A képek nagyban, szokás szerint: itt, szöveges beszámoló nem lesz.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr468879440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsipkeRózsa 2016.07.11. 12:31:38

Most is nagyon jók a képek. Gyönyörű az erdő, a kedvencem az egy szál harangvirág képe. Szép helyeken túrázol.

Ez is szép, érdemes meghallgatni:

www.youtube.com/watch?v=D0kwKlJABZ4

regulat · http://withoutacatharsis.blog.hu/ 2016.07.11. 13:51:21

@CsipkeRózsa: köszi. ezek a szép helyek itt vannak, szinte az ablak alatt, csak el kell indulni... sajnálom, hogy most a Dera patak völgyét nem volt érdemes fotózni. Majd, ha megint lesz benne víz... :)
süti beállítások módosítása