Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Megint egy siófoki félmaraton

2016. november 24. 05:13 - regulat

elfutó-jelleg

Siófok, megint. Igen, tudom, hogy a blog olvasóit az idén nem kényeztettem el versenybeszámolókkal, de mit csináljak, ha nem volt versenyzős kedvem. Meg aztán az ember oda megy versenyezni, ahova kedve van. Persze oda is ahova hívják, de nem hinném, hogy bármelyik verseny rendezőnek az én jelenlétem…

Tovább
Szólj hozzá!

Hegedűs Róbert emléktúra

2016. november 22. 05:46 - regulat

átmozgató-jelleg

A múlt héten már mindenki azt hitte, hogy itt a tél, holott csak bekopogott. Kicsit sajnálom is, hogy az a hétvége volt az, amikor néhány (na jó, száznegyvenkilenc) hét után engedélyeztem magamnak egy kis pihenőt. Konkrétan hat napot.

Tovább
Szólj hozzá!

Elkerített utak

2016. november 17. 17:11 - regulat

brékingnyúz-mód

Igazán bosszantó, amikor az embernek, egy jelzett turista útvonalon kerítés, villanypásztor, vagy valami hasonló állja az útját, mondván a turistaút a továbbiakban nem használható. Az idei évben már többször bosszankodtam ezen, bár a bosszankodás tárgya általában villanypásztor, vagy elszántott…

Tovább
Szólj hozzá!

Az ide 35. túra, avagy a Gercse 35

2016. november 10. 06:00 - regulat

trail-mód

Na jó, nem csinálok úgy, mint aki meglepődik azon, hogy ősz van, elvégre novembert írunk, de azért én jobban szeretem a napos, mosolygós őszt a reggeli enyhe fagyokkal, mint ezt a párás, ködös izét, ami már a piroson is mutogatta magát a múlt héten.

Tovább
2 komment

Ezt majd egyszer futva is...

2016. november 03. 04:53 - regulat

egyszín-mód

Nem egész tizennégy óra kellett ahhoz, hogy eldöntsem: ezt egyszer még le fogom futni. Most még csak az volt a cél, hogy (majdnem azt írtam, hogy kényelmesen, de ez túlzás lenne… szóval, hogy) túlerőltetés nélkül célba érjek tizenöt óra alatt ezen a majd nyolcvannyolc kilométeren.

Tovább
12 komment
süti beállítások módosítása