Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Budapest-pecswörk

2009. augusztus 08. 22:09 - regulat

Szar dolog az alváshiány… vagy csak az időjárás teszi? Bízom benne, hogy csak az utóbbi.

k2motospeed.jpgMindenesetre pénteken már tizenegykor úgy nézett ki, hogy vagy felveszem a klasszikus kocsmai óraműves pozíciót, vagy a homlokommal verem a billentyűket. Nehéz kérdés. Ezen elgondolkodtam még vagy két órát. Azt hiszem, így nem én leszek a munka hőse.

Csökkentett üzemmód, de csak eljött a munkaidő vége.

Majd a kori…

Az ember ilyenkor augusztusban azt élvezi, hogy a népek nyaralnak és nem a budapesti aszfaltot koptatják. Ugye milyen jól hangzik? Pedig nem igaz. Nincs mit koptatni, ugyanis augusztusban a főváros nagy részéről eltűnik az aszfalt, helyette nap, vagy valami más barnította munkások szorgos kezei támasztják a lapátot. De tényleg. Valószínűleg ők sem bírják a meleget. De lehet egy éjszakai műszak, mert haladnak.

Nem mondom ráfér a városra a megújulás, de valahogy sohasem sikerül. Ha sikerülne akkor például nem most túrnák fel ugyanazon a szakaszon immár másodszor az idén a Ferihegyi utat.

Vannak napok, amikor észre sem veszem az úthibákat, réseket, repedéseket, foltozott aszfaltot, ezt az undorító pecsvörköt, ami az utakat, járdákat díszíti itt. Ritkán, de vannak.

Vannak napok – ez a gyakori – amikor egy-egy úthiba az utamat álja, de ez nem vészes.

És vannak napok, amikor fenn akadok a Budapest-pecsvörkön.

Talán az alváshiány, vagy csak az időjárás tette, de ez a péntek ilyen nap volt.

Bukdácsolás a Budapest-pecswörkön.

2009. augusztus 07. péntek

táv: 13,05 km

idő: 00:54:18

átlagsebesség: 14,57 km/h

csúcssebesség:: 22,6 km/h

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr385627814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása