Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

AUDI átverés

2008. május 10. 15:17 - regulat

Kedves pórul járt AUDI tulajdonosok, akiket átvert az a fránya gyártó, nektek küldenék egy számot a Tic Tac Toetól...

k2moto84.jpgMivel nem tartozom a gépjármű tulajdonosok nagy családjába, így különösen nem meglepő, ha téves elképzeléseim vannak az autókról.

Nos, ma sikerült leszámolnom az egyik tévhitemmel. Eddig ugyanis azt hittem, hogy az AUDI, az egy jó autó. Megbízható, mert ugye a német precizitás… Persze tudom, semmi nem lehet tökéletes. Ami elromolhat, az el is romlik, meg ugye akadhatnak típushibák, egy-egy rossz széria…

De amit, ma AUDI fronton tapasztaltam az megdöbbentő.

Kérem szépen ezek az autók veszélyeztetik valamennyi közlekedő biztonságát! Ma láttam vagy ötöt, A3-tól a TT-ig, és mindegyiknek rossz volt az irányjelzője. Amíg a Terézvárosból eljutottam Rákosligetig több olyan AUDI keresztezte a kerékpárutat, amelyik vezetője bármennyire is akarta, egyszerűen nem tudta kanyarodási szándékát jelezni.

Mutogatták is, hogy ők bizony akarták, de nem sikerült. Az egyikük például a középső ujjával mutogatott felfele, hogy „az isten se tudja, hogy miért nem műkszik”.

Volt olyan is, aki az öklét rázta mondván, hogy „szét kellene verni a fejlesztő fejét, mert ezt elcseszte”.

A legjobban azt sajnáltam, aki kénytelen volt gyorsítani, mert elromlott a féke. Is. Ő nem mutogatott csak kiabált, gondolom valami olyat, hogy „jaj csak el ne üssem”.

Az az igazság, hogy nem nagyon hallottam szegényeket, mert éppen a Tic Tac Toe egy régi slágere bömbölt a fülembe korizás közben…

Kedves pórul járt AUDI tulajdonosok, akiket átvert az a fránya gyártó, nektek küldenék egy számot a Tic Tac Toetól:

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr325627504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása