Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Újra forgalom

2009. május 19. 21:31 - regulat

A Wink után mi jöhetne, mint a Duna-party gurulás két hét múlva... Rá kellett jönnöm, hogy miért is jó egy-egy verseny. Egyenletes tempóban lehet menni.Forgalomban meg nem. Ez ma valahogy ez, nem az én napom volt.

k2motospeed.jpgSőt ez valahogy másoknak sem volt A napja. Isten bizony ez a mai gurulás amolyan egyedül a világ ellen hangulatban telt el. Biztos a front.

Mindenki bóklászott össze vissza, és még egy szegény Suzukis is felkergetett egy villanyoszlopra. Azért szegény, mert valószínűleg nagyon fájt a nyaka ezért nem is bírt jobbra nézni. Én meg arról jöttem. Ő meg arra ment. Csak nézni nem bírt arra.

Na ennek lett az az eredménye, hogy az RDS II-esem kipurcant, illetve adatot vesztett. Mintegy három kilométer adata ment a lecsóba.

Basszus.

2009. május 19. kedd

táv: 09,94 km

idő: 00:40:02

átlagsebesség: 15,06 km/h

csúcssebesség:: 21,2 km/h

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr375627749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása