Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Itt az iskola

2009. szeptember 02. 19:54 - regulat

Most ugrik a majom a vízbe – gondoltam reggel, és megint felpakoltam a korcsolyákat.

k2motospeed.jpgHa jobban belegondoltam volna, akkor persze tudom, hogy ami háromszor ment az negyedszer nem biztos, hogy fog. Különösen, hogy már délben elindultam bentről.

Nem, nem vagyok lógós, egyszerűen ennyi túlórám van, amit ugye a válság jegyében nem fizetnek ki. Bár, ha jobban belegondolok ez azért jobb. Csak elszámoltam magam. Mert ugye szeptember van. Kitört az iskola. Na most ha iskola, akkor megnövekedett gyalogos forgalom.

Tényleg, vajon azok a kölkök, akik egész délután kint bringáznak, amíg az idő engedi, azok miért nem járnak iskolába is bringával. Mi lehet az oka?

A forgalom? Vagy lopják a biciklit az iskolában? Vagy csak nincs megoldva a tárolás… azt hiszem az utóbbi.

Az ideális megoldás még csak nem is a tömegközlekedés. Hurcolják a tűzdelt zülők a kölköket az iskolába kocsival. Ugyan parkoló nincs az egyszerre érkező autók számára, meg úgysem férnek el egymástól, de elég, ha a zülő az iskola előtt lassít, oszt kommandós lesz a gyerekből. Csak egy ugrás az iskola.

Hazafelé azért jöjjön a gyerek, ahogy tud, mert különben sose tanulja meg az élet farkastörvényeit.

Örömmel jelenthetem, hogy azért vannak állandó dolgok a világon. Legalább négy kölök püfölte egymást az egyik iskola előtt a tornazsákkal. Ez mi is így csináltuk, mi akkoriban háromtestőrök voltunk, az ellenfél, meg a gárdisták. Tehát egy ilyen leosztásban négy testőr püfölt tizenkét gárdistát. Pedig csak négyen voltunk.

Asszem a matek már akkor sem volt erősségem.

Az iskola kezdet másik előnye az andalgó szerelmesek számának megsokszorozódása a kerékpárúton. Ami azért jó, mert ők csak annyira feledkeznek egymásba andalgás közben, hogy szinte mindig jó irányba lépnek el, ha az ember rájuk szól.

És az andalgók kiszorítják a kutyás mamókákat, akik azért sokkal balesetveszélyesebbek…

Ja és a lényeg, ez a majom tudott úszni!

2009. szeptember 02. szerda

táv: 12,95 km

idő: 00:47:54

átlagsebesség: 16,39 km/h

csúcssebesség:: 25,0 km/h

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr335627848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása