Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Fejlődöm

2009. október 17. 10:21 - regulat

Fejlődöm. Ahhoz képest…

kapteren.jpgMármint ahhoz képest, hogy két hónapja hasonló tempónál két és fél kilométeren akartam meghalni, ma már a három és felet közelítem. Ha megvan, akkor megint lehet az időre koncentrálni. De az valószínűleg majd november végén lesz.

Ma mindenesetre végre ismét nem egyedül futottam. Na nem, nem Té jött velem, aki még egy hete úgy gondolta, hogy hétvégenként futni fog, mert kell a mozgás ifjonti szervezetének. Az alvás is kell neki, és inkább azt választotta.

Szóval szemerkélő esőszerűségben indultam, ami még mielőtt a pályára értem volna elállt. És nem voltam egyedül. Még az első köröknél megérkezett a kerékpáros nő. Meg volt kint még valaki, aki jobbára csak körbe gimnasztikázza a pályát. Láttam már… leginkább távozni, amikor érkeztem. Most tűnt fel, amikor elfutottam mellette, hogy mindezt csuklósúlyokkal műveli.

Ezen mondjuk már én is elgondolkodtam, hogy vajon jó lenne-e csuklósúlyokat venni, mivel az erősítené a karomat. De rájöttem, hogy elég a saját súlyomat cipelni, nem kell azt tetézni.

Különben is tegnap – lévén kilencven éves egykori iskolám – öregdiák találkozón voltam. Na mit mondjak furcsa volt – ha csak egy fénykép erejéig – összefutni egykori önmagammal. A különbség jobbára csak az a majd negyedszázad és kilenc kiló. Akkoriban hatvanhét voltam, most hetven hat. Nem mondom jól esett, hogy néhányszor megkaptam, hogy semmit sem változtam. Olyannyira, hogy ez legalább egy környi plusz erőt adott mára.

Meg a társaság is.

Végre közelebb kerültem a három és félhez, mint a háromhoz.

2009. október 17. szombat

táv: 3,28 km

idő: 00:20:06

átlagsebesség: 9,79 km/h

csúcssebesség:: 12,8 km/h

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr745627887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása