Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

A fény meg az alagút

2009. augusztus 21. 07:57 - regulat

Látom a fényt az alagút végén. Na, ez így, ebben a formában, nem igaz. Inkább látom az alagutat a fény előtt.

kapteren.jpgMindenesetre szeptember végéig meglesz a három kilométeres táv, mert az egyelőre még nem megy. De trappolok a cél felé. Ha mindez még húsz percen belül is lesz, akkor továbbléphetek. A négy kilométerre.

A múlt heti első alkalom tempója elérhetetlennek tűnik. Nem tudom, hogy hogy csináltam.

Jó, jó most a tempóból veszek vissza a táv növelése érdekében. De a táv valahogy nem akar nőni… Telhetetlen nem leszek. Vagyok!

Azért jó volt látni a pályán egy fickót, aki kiszállt a twingójából, szaladt két kört, majd mielőtt izzadni kezdett volna vissza az autóba és el.

Ha ezt minden nap megcsinálja, akkor le a kalappal. Nekem nem megy a mindennapi sportolás…

Szóval fény meg alagút.

Még majd kétszáz méter hiányzik a három kilométerhez. De ígérem, ha az meglesz, az egészséges életmód jegyében iszom egy barna sört. ...vagy két citromos gössert. Vagy hármat…

…na, megyek dolgozni. Éljen a hosszú hétvége!

 

2009. augusztus 21. csütörtök

táv: 2,82 km

idő: 00:18:10

átlagsebesség: 9,40 km/h

csúcssebesség:: 15,4 km/h

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr55627831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

132267 2009.08.24. 15:15:55

Én a futásban a 2.4 -es pályát váltogatom az öt kilométeressel, de mindig valami változik. Volt már, hogy valameliyk vasárnap szembe jött a férjem kollégája, hogy It is difficult today - éppen akkor mondta, mikor már kezdtük azt hinni, hogy aznap nem kellett volna elkezdeni sem. Valami pára, vagy mi, egyszerűen nem lehetett levegőt kapni az erdőben. A kolléga meg megnyugtatott, ő nagyobb (távú) futó, mint mi, és ha ő is fuldoklik...
süti beállítások módosítása