Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Lesz-e VIII. Imre-Lőrinc

2013. február 24. 07:38 - regulat

Nekem eddig fix, politikamentes programom volt március 15-re. Mentem Pestszentimére futni. Ez lett a tavaszi kabalám. Erre most semmi hír arról, hogy lesz-e VIII. Imre-Lőrinc… Hát írtam egy levelet. Hátha…

Kedves Lőrinc 2000 SE!

[csak mert nem tudom, hogy kit is kéne megszólítanom]

 

Tudjátok, négy évvel ezelőtt (negyvenen túl) vettem rá magam a rendszeres futásra. Az, hogy ez így lett, vagy így maradt, abban nagy szerepe volt életem [na, ez így nem pontos, mert lényegében most életemnek erről a futós szakaszáról van szó] első versenyének.

Igen, ezt a versenyt Ti szerveztétek. Az volt az V. Imre-Lőrinc. Akkor tanultam meg, hogy a futás összeköt. Nem csak két pontot a térképen, hanem embereket is. Sok olyan ismerősöm lett, akikkel először a Kastélydombi sulinál találkoztam…

És most azt olvasom, hogy az idén… illetve nem olvasom, mert semmi hír róla, hogy lesz-e az idén VIII. Imre-Lőrinc. Pedig.

Tudom, vagy inkább gondolom, hogy egy hosszú hétvégén valószínűleg kevesebb indulóra lehet számítani. Tudom, hogy az idén nehezebb egy utcai futóverseny megszervezése, és többe is kerül… Tudom, hogy sok a baj, meg a nehézség.

Én még bízom benne, hogy lesz. Már csak azért is, mert nekem ez a verseny kabala lett. Meg szezonnyitó…

Legyetek oly kedvesek és mondjatok valami biztatót, hogy lesz. Vagy elszomorítót, hogy nem lesz.

Csak mondjatok már valamit!

 

Üdvözlettel:

 

Regula Tamás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr275101231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása