Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Fut a cég 2018

2019. február 13. 06:38 - PSE hírek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal - és persze ez által az egyesületünk, a Pénzügyőr SE - évek óta jelentős létszámmal képviselteti magát a Budapest Sportiroda eseményein. Ismét lezárult egy év. Kilenc eseményen vettünk részt és 557 pontot szereztünk. (most nem részletezném a pontszerzés szabályait, az a BSI-nél megtalálható, és első olvasatra nem egyszerű…)

pse_bsi.jpg

A NAV futói a 2018-as Wizz Air félmaratonon

Egyébként a Fut a cég sorozat nem sportegyesületek, alkalmilag összeállt atléták, hanem a cégek, munkahelyi közösségek versenye, ezért a részvételnél alapfeltétel, hogy a nevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál a csapattagok többségében valóban a cég munkatársai, alkalmazottai, azok családtagjai, partnerei, üzletfelei legyenek.

…és akkor egy gyors beszámoló a díjátadóról:

tn_21157.jpg

Ez év januárjában meghívást kaptunk a Budapest Sportiroda 2018 évi Fut a cég versenysorozatának díjátadó ünnepségére, amelyen a legeredményesebb 28 cég képviselői vehettek részt. A díjak átadására a versenysorozat győztese, a Robert Bosch Kft. székházában került sor.

A Budapest Sportiroda Fut a cég versenysorozatában minden eddiginél többen indultak, a 9 kiemelt rendezvényen 2018-ban több mint 800 cég indított váltókat és egyéni sportolókat, a céges résztvevők száma meghaladta a 13 000 főt. A futás mellett kerékpáros, triatlon és úszó versenyszámokat is kínáltak sorozatukban. A legalább 4 eseményen pontot szerzett cégeket most először alkalmazotti létszámuk szerint 5 kategóriába sorolták, és a kategóriák legjobbjait külön díjazták.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a versenysorozatban eddig minden évben előrébb jutott a helyezettek között, 2018-ban az előző évhez képest nyolc helyezést előre lépve mind az 1000 fő feletti cégek között, mind összesítésben az 5. helyen végzett. A nagy előrelépés és az elért jó helyezés a sok futó kollégának és a Pénzügyőr Sportegyesület támogatásának köszönhető.

Az elismeréseket Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára, Oliver Schatz, a házigazda Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatója és műszaki területekért felelős elnöke, valamint Kocsis Árpád, a Budapest Sportiroda versenyigazgatója adta át a jelen lévő csapatoknak. Az eseményen a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt dr. Bocsó Gábor alezredes úrral, a NAV KEKI igazgatóhelyettesével képviseltük, és átvettük a helyezésért járó elismerő oklevelet.

lm198822_r.JPG

Az elhangzott köszöntőkben államtitkár úr és a vendéglátóink is kiemelték, hogy a BSI eseményein történő részvétel támogatása többszörösen megtérülő befektetés a cégeknek, tekintettel arra, hogy az egészséges, a szabadidejüket sportolással töltő dolgozók a munkahelyen is jobban teljesítenek.

A Fut a cég versenysorozat 2019 évben is folytatódik, a Budapest Sportiroda kilenc eseményén lehet a részvételi és eredményességi pontokat gyűjteni a munkahelyek számára, futásban, gyalogló, görkorcsolya és kerékpáros versenyeken, valamint a Balaton-átúszáson és a Velencei tóúszáson is.

A Fut a cég részletes kiírása és az események felsorolása megtalálható a Budapest Sportiroda honlapján.

Polgári Róbert

2019-ben is versenyben leszünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr6314624326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása