Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Fut a cég 2019.

2020. február 27. 06:32 - PSE hírek

Fuss, kerékpározz, gyalogolj, ússz vagy triatlonozz kollégáiddal!

2019-ben ismét előre léptünk a ranglistán, amelyen a részvétel a fontos…

vivicitta_2019.jpg

Ez év februárjában tartotta a Budapest Sportiroda a 2019 évi Fut a cég versenysorozatának díjátadó ünnepségét, amelyen a legeredményesebb cégek képviselői vehettek részt. A díjak átadására a versenysorozat győztese, a Robert Bosch Kft. budapesti központjában került sor.

A Budapest Sportiroda Fut a cég versenysorozatában a 9 kiemelt rendezvényen 2019-ben 740 cég indított váltókat és egyéni sportolókat, a céges résztvevők száma meghaladta a 11 000 főt. A futás mellett kerékpáros, triatlon, úszó és túra versenyszámokat is kínáltak sorozatukban. A legalább 4 eseményen pontot szerző cégeket alkalmazotti létszámuk szerint 5 kategóriába sorolták, és a kategóriák legjobbjait külön díjazták.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a versenysorozatban eddig minden évben előrébb jutott a helyezettek között, 2019-ben az előző évhez képest ismét egy helyezést előre lépve mind az 1000 fő feletti cégek között, mind összesítésben a 4. helyen végzett. A folyamatos előrelépés és az elért jó helyezés a sok sportoló kollégának és a Pénzügyőr Sportegyesület támogatásának köszönhető.

spar_pse.jpg

Az elismeréseket Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára, Somogyi András, a Bosch csoport és Adria régió HR igazgatója, valamint Kocsis Árpád, a Budapest Sportiroda versenyigazgatója adta át a jelen lévő csapatoknak. Az eseményen a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt dr. Bocsó Gábor alezredes úrral, a NAV KEKI igazgatóhelyettesével képviseltük, és átvettük a helyezésért járó elismerő oklevelet. A díjátadás rövid összefoglalója, ahol államtitkár úr a NAV-ot is megemlíti itt tekinthető meg:

Az elhangzott köszöntőkben államtitkár úr és a vendéglátóink is kiemelték, hogy ebben a versenysorozatban a részvétel a fontos, mivel a sportolás hozzájárul a mentális és fizikális egészségünk fenntartásához, és ezen események alapvetően a közös pillanatokról szólnak. Abban is mindannyian egyetértettek, hogy a BSI eseményein történő részvétel támogatása többszörösen megtérülő befektetés a cégeknek, tekintettel arra, hogy az egészséges, a szabadidejüket sportolással töltő dolgozók a munkahelyen is jobban teljesítenek.

A Fut a cég versenysorozat 2020 évben is folytatódik, a Budapest Sportiroda kilenc eseményén lehet a részvételi és eredményességi pontokat gyűjteni a munkahelyek számára, futásban, gyalogló, görkorcsolya és kerékpáros versenyeken, valamint a Balaton-átúszáson és a Velencei-tavi úszónapon is.


A CÉGES VERSENYSOROZAT ÁLLOMÁSAI 2020-BAN

  • szeptember 6. - 35. Wizz Air Budapest Félmaraton (érintett versenyszámok: NN Páros Félmaraton, Laufenn Trió Félmaraton és újdonságként egyéni 10 km)
  • október 10-11. - 35. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál (érintett versenyszámok szombaton: Maratonka 2,5 km, SPAR Gyaloglás 2,5 km, Riska Minimaraton 5 km, SPAR 4x2 km váltó, vasárnap: SPAR Budapest Maraton Párban és a 4 fős Maratonstaféta)

A Fut a cég sorozat nem sportegyesületek, alkalmilag összeállt atléták, hanem a cégek, munkahelyi közösségek versenye, ezért a részvételnél alapfeltétel, hogy a nevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál a csapattagok többségében valóban a cég munkatársai, alkalmazottai, azok családtagjai, partnerei, üzletfelei legyenek.

wizz_2019.jpg

Mi 2020-ban is ott leszünk!

 

Polgári Róbert

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr1315493654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása