Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Evolúció

2009. augusztus 16. 18:39 - regulat

Na most eredetileg úgy volt hogy hétkor újra megpróbálom. Tehát nyolckor felpattantam. Volna. De valahogy nem ment. A tegnapi futás új élményekkel gazdagított. Mármint az izomzatom tekintetében. De tényleg.

kapteren.jpgReggel arra ébredtem, hogy teljesen új izmaim fejlődtek ki az éjszaka. És fájnak. Azt hiszem az evolúciós fejlődésem új fokára léptem. Még nem tudom, hogy mi lesz belőlem, de remélem, hogy Hulk nem, mert valahogy a zöld színű bőr nem állna jól nekem. Szerintem. Bár állítólag a szemem színéhez menne.

Na jó – mondok magamnak – ráfutok és elmúlik. Felvettem a batman nadrágot. Nem, az alsónadrágot nem húztam fel kívülre. Azzal még várnék. Majd, ha super hero leszek. Ezzel az alsónadrág projekt kilőve.

Mindegy. Lényeg, hogy az izomlázat kimozogjam.

Új nap, új erő.

A tempót felvettem. Ügetés. Úgy tíz perc után megnéztem, hogy mégis mennyi ideje. Hét perce. Közben megindult a sókiválasztásom, ami hova folyna másfelé, mint az ember szemébe. Na itt döntöttem el, hogy haza megyek.

Csak előtte még egy kört végig szenvedek.

Meg még egyet.

Meg megpróbálok az egyik egyenesben sprintelni, de legalábbis gyorsítani…

Meg egy levezető kör.

Meg…

Állj! - üvöltöttem saját magammal ott belül. - Ennyi.

És tényleg ennyi volt, valamivel több idő, mint tegnap, valamivel rövidebb távon.

Nem, hogy félmaraton nem lesz ebből sosem, de még csak négy és fél kilométer sem. Az tuti.

A jövő héten újra megpróbáljuk…

2009. augusztus 16. vasárnap

táv: 2,59 km

idő: 00:15:55

átlagsebesség: 9,88 km/h

csúcssebesség:: 15,4 km/h

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr445627825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazsalikom 2009.08.16. 22:00:50

:-)))

132267 2009.08.17. 08:50:40

Közben eszembe jutott egy másik barátom, aki - mivel heti kétszer hokizik - azt képzelte, hogy majd de jó lesz neki síelni. Aztán ő is új izmaira bukkant .... most sírta el, a télen. :)) Én büszke vagyok rád, rá és magamra. Közben meg alakul a lábam. :) A szívem. :) Örülök, na. Hátha még rá merném én is szánni magam a korira...
süti beállítások módosítása