Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Két szelet Balaton

2018. május 30. 20:23 - Ge_rika

UltraBalaton párban

"Már benne vagyunk?" - hangzott el a kérdés. Hát már nyakig benne voltunk a mátrixban a rajt előtti este, vagy abban a valamiben, ami, mint egy buborék ölelt át minket a következő bő harminc órában, az idei UltraBalatonon.

Tovább
2 komment

Várfürdő Arany Marton - 2018

2018. május 21. 18:11 - PSE hírek

Egy lineáris útvonalú futóverseny nem különlegesség, de érthető okokból (rendezőnek, résztvevőnek egyaránt jobb, ha a rajt és a cél ugyanott van) egyre ritkábbak az ilyen versenyek. Ezek közül az egyik, ilyen „hazai” verseny a Nagyszalonta és Gyula között megrendezésre kerülő Várfürdő Arany Maraton.

Tovább
Szólj hozzá!

Ultra Trail Nagymaros

2018. május 08. 05:15 - PSE hírek

Az ember már csak olyan, hogy szívesen számol be eredményekről, dobogós helyezésekről, de, lássuk be, néha már az is felemelő eredmény, ha egy versenyt sikerül szintidőn belül teljesíteni.  …különösen akkor, ha ez a „célba beesés” nem igazán a felkészültségen múlik.

Tovább
Szólj hozzá!

Törökbálinti izzasztó

2018. május 03. 03:46 - regulat

Április végén, szinte már hagyománynak mondhatnám, hogy benevezek a Futapest Klub Törökbálinti versenyére. Azt hiszem, ez a mazochizmus egyfajta sajátos változata. Még akkor sem tudtam felhőtlen boldogsággal beszámolni erről a versenyről, amikor tavaly elhoztam a korosztályos aranyat.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása