Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Dél-Börzsönyi kilátások

2017. március 30. 05:39 - regulat

spring-mód

Ülök a vonaton Zebegény felé, és ha nem beszélgetnék ismerősökkel, akkor talán azon járna az eszem, hogy kellett hozzá majd három év, hogy egyre sűrűbben kimozduljak a közlekedési komfortzónámból. Hogy beleférjen a napomba "kényelmesen" a negyvenes túra, meg az utazás.

Tovább
Szólj hozzá!

Az idei első hosszú

2017. március 16. 05:13 - regulat

spring-mód

Többek között azért is jó, hogy vége a télnek, mert én az enyhébb időben szívesebben vállalkozom negyven kilométer feletti túrákra. Mondom ezt úgy, mintha nem tavaly lett volna az első év, hogy az ilyen távú túrákat elkezdtem bevállalni.

Tovább
Szólj hozzá!

Visegrád - Pilisszentlászló

2017. március 09. 05:33 - regulat

morgósposzt

Meghasonlott poszt lesz ez… Kiszabadultam a Budaiból. Na, nem messze, a Visegrádi-hegységbe és a Pilisbe. Olyan útvonalra, ahol emlékeim szerint kamaszkorom óta nem jártam. Mondanám, hogy élveztem minden percét, még azt is amikor benéztem az útvonalat… Van ilyen. Hibáztam. De arra (bármennyire is…

Tovább
Szólj hozzá!

Bármikor tudok hibázni

2017. március 02. 05:09 - regulat

wrong way-mód

A Budai trapp után úgy gondoltam, hogy ezen a télen már nem nagyon lesz szükségem a csúszásgátlóra, végül is a Budaiban már inkább a sár volt a jellemző. Aztán másnap a János-hegy alatt a zöld kereszten villámgyorsan felvettem.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása