Katarzis nélkül

futás, teljesítménytúra, és a kezdetekben görkorcsolya

Mindenki másképp csinálja - szerzőtársakat keresünk

2014. június 13. 08:36 - regulat

Erősítünk. És ezt most nem királyi többesnek szánom. Szóval erősítünk, mert azt szeretném, ha némiképp mértékadóvá tudnánk válni. Ez alatt most nem azt értem, hogy ez a blog akarja, tudja, fogja majd megmondani a frankót. Egyszerűen lehetőséget szeretnék biztosítani arra, hogy minél többen mondjuk el a véleményünket egy-egy versenyről. Némiképpen szubjektíven.

level_uj.jpgMert az szerintem vitathatatlan, hogy egy tömegrendezvényt másképp lát valaki a mezőny elején futva, mint a mezőny végén. Mást lát aki (erre remek példa volt a két VTM-es poszt: ez, meg ez) egy verseny rövidebb távját választja, és mást, aki a hosszabbat. …és van, akinek a frissítés a fontos, van, akinek az útvonal, van, akinek a rajtcsomag…

Mindannyian mások vagyunk.

Meg mindenki másképp csinálja. [Azt hiszem ez lesz a poszt címe]

Szóval április óta hárman írnak (már ahogy idejük engedi) versenybeszámolókat ide.

Ezt a gárdát szeretném erősíteni, júliustól még két szerzővel.

Csak az a baj, hogy ez így eléggé Budapest centrikussá fog válni, ami nem azt jelenti, hogy ne lennének vidéki versenyekről beszámolók, de lássuk be aránylag kevés. Kellenének ide szerzők az ország más részeiből is…

Tehát arra jutottam magammal, hogy szép lassan erősíteném még tovább a szerzőgárdát.

Nem szeretnék bulvárosítani. Nem cél senkinek a lehúzása. De ami jó, az jó, ami meg szar, az szar.

Az a véleményem, hogy ebben a futós társadalomban túl sok a hero. Mintha csak kilométerekben tudnánk mérni a teljesítményt. Nekem ebből hiányzik a valódi egyensúly. Hogy ott legyenek mellette a látszólag kis sikerek. A "csak" távok beszámolói, és nem csak az első három, meg tíz kilométerek, hanem a harmadik, meg a tizedik is. Mert az is lehet érdekes. Szerintem.

A fejlődés van, amikor kilométerekben mérhető. Van, amikor percekben, vagy órákban. Van, amikor csak közérzetben. De attól még minden fejlődés siker. És egyik hozza magával a másikat is...

Én a versenyeket, teljesítménytúrákat egy terméknek tartom, amiről lehet és kell véleményt mondani. Nem szakértőként, használóként.

Ehhez keresek általában személyesen, de azért itt is szerzőtársakat. Hogy ne csak mondjam, hanem be is mutassuk, hogy mindenki másképp csinálja.

Szóval,

Ha úgy érzed, hogy szívesen írnál beszámolót vendégposztként egy versenyről küldd el a tamas.regula@outlok.hu címre.

…mert van, aki sportol, van aki sportoló, van aki megjátssza, és akin látható...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://withoutacatharsis.blog.hu/api/trackback/id/tr506298877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása